Om oss

Varmt välkommen till oss på Ekilas AB.
Vi har funnits sedan 1988 och nu drivs den av 2:a generationen.

Vi älskar vårt jobb!

Välkommen till Ekilas AB, där vi kombinerar erfarenhet och hantverksskicklighet med modern teknik och innovativa lösningar. Vi är en fullservicepartner inom bygg- och snickeribranschen som erbjuder högkvalitativa tjänster för både företag och privatpersoner.

Vårt uppdrag

Vi har många års erfarenhet av branschen och har etablerat oss som en pålitlig partner för våra kunder. Vi sätter alltid kunden i centrum och strävar efter att överträffa deras förväntningar genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar deras behov och budget.

Vi är specialister på byggnation, renovering, finsnickeri, ytbehandling, legolackering, luckor och möbellackering och våra tjänster täcker allt från mindre projekt till stora kommersiella projekt. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda högkvalitativt arbete och en professionell service.

Varför du ska välja oss!

Vi är stolta över att vara en pålitlig partner för våra kunder och ser fram emot att arbeta tillsammans med dig på ditt nästa projekt. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina mål.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen